Voorbeeldig.com videoproducties

Videoproducties: of het nu gaat om een instructievideo, bedrijfsvideo of productvideo, video is een belangrijk communicatiemiddel. Dat zal in korte tijd enorm toenemen! Wacht daarom niet langer, het zal u een voorsprong geven ten opzichte van uw concurrenten. Bij Voorbeeldig vinden we het belangrijk dat uw boodschap overkomt. Wat is het doel van de video en minstens zo belangrijk: spreekt deze uw doelgroep aan? Onze prioriteit is niet wat wij mooi vinden, maar wat u wilt communiceren!

Videoproductie mogelijkheden

Bedrijfsfilms

Ongetwijfeld hebt u wel bedrijfsvideo’s gezien waarin nerveuze medewerkers hun verhaal vertellen. Verschrikkelijk om naar te kijken, jammer van de investering. Zo doen wij dat niet.
Bij Voorbeeldig letten we erop hoe de boodschap gebracht wordt, maar ook hoe deze ontvangen wordt. De verhaallijn is daarbij belangrijk, maar ook de technische uitvoering kunt u gerust aan Voorbeeldig overlaten.

Videoregistraties

Het maken van een videoregistratie is een zorgvuldig proces. Alles moet in één keer goed op video staan, er is geen gelegenheid om een shot overnieuw te draaien. Het geluid moet goed zijn, het licht is belangrijk en de cameraposities worden zorgvuldig gekozen.
Voorbeeldig heeft ervaring met het maken van registraties voor artiesten zoals Martin Brand en Barbara Lok, maar ook  inspirerende sprekers in volle zalen.

Commercials

Een commercial is ongetwijfeld één van de meest effectieve manieren om uw doelgroep te bereiken. Maar niet de goedkoopste. Vaak blijkt de productie ervan al een flinke kostenpost, mede omdat er  een peperduur reclamebureau tussen zit. Voorbeeldig heeft alle kennis in huis. Commercials kunnen in eigen beheer worden geproduceerd en daarom biedt Voorbeeldig een goed alternatief voor uw reclamebudget!

Overige

Bij Voorbeeldig.com kunt u terecht voor professionele videoproducties. Denk aan webvideo, documentaires, instructiefilms, maar ook aan special effects en animatietechnieken. Creativiteit en techniek gaan bij Voorbeeldig hand in hand. Handig hè?
Hebt u specifieke vragen of wensen, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!