Voorbeeldig.com videoproducties

Creatief en technisch. De unieke combinatie voor het beste resultaat. In de basis van Voorbeeldig staan twee stoere mannen die in de wereld van de visuele media hun sporen verdiend hebben: Erik Wiltink en Leen van der Zande. Twee toppers die elkaar haarfijn aanvoelen en samenwerken om tot een prachtige videoproductie te komen, want samen werken houdt je scherp. Waar opdrachten om meer 'handjes' vragen, worden externen ingeschakeld die met evenveel passie hun werk doen.

Erik Wiltink

Passie voor videotechniek

Erik Wiltink van Voorbeeldig.comErik Wiltink begeeft zich al heel wat jaartjes in de wereld van televisie en video. Werkzaam bij de publieke omroep, onder meer in de technische ondersteuning van programmamakers, heeft hij zich in zijn vrije tijd verder ontwikkeld op het gebied van beeld en geluid. De droom; het maken van kwalitatief hoogwaardige videoproducties bleek omgezet te kunnen worden in werkelijkheid, in de samenwerking met Leen van der Zande bij Voorbeeldig. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig; liefde voor beeld, geluid en fotografie. Bij Voorbeeldig is Erik vooral verantwoordelijk voor de techniek. Het werken met camera's, licht en geluid zijn zijn specialiteit. Want, zo zegt Erik altijd, het moet uiteindelijk wel werken hè?

 

Leen van der Zande

Videobeelden met een doel

Leen van der Zande van Voorbeeldig.comAls kind was Leen van der Zande al gefascineerd door fotografie en video. Op zijn 13e kocht hij zijn eerste camera, niet wetende dat pas vele jaren later zijn droom werkelijkheid zou worden. Zijn carriëre verschoof zich echter eerst richting reclame en marketing en al gauw begon hij als zelfstandig ondernemer zijn eigen reclamebureau. In die tijd deed Leen veel ervaring op met uiteenlopende klanten en werkte voor spraakmakende merken. Maar de liefde voor fotografie en video zijn altijd gebleven. Bij Voorbeeldig is Leen vooral verantwoordelijk voor creativiteit. Door het werken met programma's als Adobe Premiere en Adobe After Effects maakt hij van elke videoproductie iets moois.